Циментова замазка


Циментовата замазка се използва за изравняване на нивото след бетоновата основа. Минималното полагане е 3см. 

Саморазливна замазка


За постигането на идеална гладкост на повърхността преди полагане на паркет, ламинат, PVC настилки или мокет се използва саморазливната замазка. Дебелината на замазката варира от 1мм до 20мм. 

Дедал 1995 ООД отбеляза своята 25-та годишнина


Строителна фирма Дедал 1995 ООД отбеляза своята 25-та годишнина със стилно тържество в „София хотел Балкан“. Домакини бяха управителят на дружеството инж. Валентин Кънев и мениджърът Йордан Кънев. Присъстваха бизнес партньори, клиенти, приятели и служители на фирмата.

Събитието беше уважено и от представител на вестник Строител.

За повече информация бихте могли да посетите: vestnikstroitel.bg/news/222326_dedal-1995-ood-otbelyaza-svoyata-25-a-godishnina, където ще имате възможност да прочетете цялата статия, както и интервюто на Йордан Кънев, мениджър на „Дедал 1995“ ООД.

Снимки от събитието може да разгледате тук 

Подкрепа на малките предприятия


Във връзка с процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“ по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014–2020 г. Главна дирекция "Европейски фондове за конкурентоспособност" предостави на „ДЕДАЛ – 1995“ ООД по проект № BG16RFOP002-2.089-3444-C01 безвъзмездна финансова помощ.

Предоставената на „ДЕДАЛ - 1995“ ООД безвъзмездна финансова помощ е в размер на 50 000 лева, от които 42 500 лева финансиране от Европейския съюз и 7 500 лева национално съфинансиране, която помощ ще послужи за справяне с последиците, настъпили вследствие на пандемията COVID – 19.

„ДЕДАЛ - 1995“ ООД очаква чрез предоставената помощ да постигне положителен ефект по отношение на оптимизиране на разходите си, както и стабилност в продължаваща дейност на дружеството.

Строителство


Строителство на къщи, вили, метални конструкции и промишлени сгради от сертифицирана фирма. 

Строителна фирма Дедал 1995 ООД ви предлага строителство по индивидуален проект и задание на клиента, иновативни и съвременни решения, които ще превърнат желанията ви в реализиран продукт.

 

Ремонти


Фирма Дедал 1995 се занимава с ремонтно-строителни, довършителни и възстановителни работи и ремонти, както в София, така и в страната на добри цени и с високо качество!

Какви ремонти Ви предлага Дедал 1995?

История


Фирма Дедал 1995 ООД е строително-ремонтна фирма с опит от 1995 г. Фирмата има натрупан дългогодишен опит в ремонтно-строителни, довършителни и възстановителни работи, строителство, изграждане, реконструкция, ремонти на  магазини, ресторанти, офиси и жилища.

Дедал 1995 извършва също саниране на сгради, вертикална планировка, преустройства на съществуващи къщи и апартаменти.

Разполага с професионални строители и инженери, доказали своята компетентност и коректност.

Предлага изработка на проекти по задание на клиента, като разполага с необходимото техническо оборудване, транспортни средства и специализиран персонал, за да изпълни поетите ангажименти в договорните срокове.